• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     HS Premium 24

   
Ürün Kodu : AR KOM 001
Üretici : ARİSTON
Ürün Özellikleri
Ariston Thermo Hs Premium 24 Kw Erp Yoğuşmalı Kombi
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Ariston Thermo Hs Premium 24 Kw Erp Yoğuşmalı Kombi

Dünyanın en beğenilen beyaz eşya üreticilerinden biri olan Ariston, birbirinden kaliteli kombi modelleriyle de adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü markanın en çok tercih edilen ürünleri arasında, Ariston Hs Premium 24 Kw Erp Yoğuşmalı Kombi modeli de yer alıyor. Şık tasarımı sayesinde yaşam alanınızda zarif ve etkileyici bir atmosfer oluşturan Ariston kombi, yüksek kapasitesiyle de öne çıkıyor. Güçlü yapısı sayesinde size benzersiz bir ısınma deneyimi sunan model, en geniş evlerde ve iş yerlerinde dahi kusursuz bir performans göstererek en soğuk kış günlerinde dahi yaşam kalitenizi yükseltiyor.

Ariston Yoğuşmalı Kombi Özellikleriyle Tanışın

  • Ariston tarafından tasarlanan yoğuşmalı kombi, şık tasarımı ve seçkin görünümü sayesinde yaşam alanınızın dekorasyonuna büyük bir katkı sağlıyor.
  • Güçlü kapasitesi ve istikrarlı yapısı sayesinde en geniş alanları dahi kolaylıkla ısıtabilen ürün, hem evlerde hem de iş yerlerinde tercih edilebiliyor.
  • Ön panelinde yer alan tuş takımı sayesinde dilediğiniz seviyeye kolayca ayarlayabileceğiniz ürün, ergonomik tasarımı sayesinde her yaşta kullanıcı tarafından güvenli bir şekilde açılıp kapatılabiliyor.
  • Ön kısmında bulunan LED gösterge ekranı sayesinde çalışma seviyesini ve uyguladığı programı size bildiren kombi, ısıtma işleminizin durumunu zahmetsiz bir şekilde gözlemleyebilmenize olanak tanıyor.
  • Hermetik baca yapısı sayesinde dışarıdaki havayı kullanarak çalışması ve kirli havayı yine dışarı tahliye etmesi sayesinde yaşam alanınızdaki havayı daima temiz tutmanıza yardımcı oluyor.

Ariston Kombi ile Konforu Keşfedin

Ariston yoğuşmalı kombi modeli, etkileyici görünümü ve ideal boyutları sayesinde yaşam alanınızda çarpıcı bir atmosfer oluştururken şık tasarımı ile de tüm beyaz eşya modellerinizle uyum sağlıyor. Güçlü kapasitesi sayesinde size kusursuz bir radyatör ve su ısıtma performansı sunan ürün, kolay kullanılabilen yapısı ile de öne çıkıyor. Standart donanımı sayesinde doğalgaz tesisatı bulunan tüm yaşam alanlarına kısa sürede monte edilebilen ürün, ön panelinde yer alan tuş takımı ve gaz muslukları sayesinde dilediğiniz an istediğiniz seviyeye ayarlanabiliyor. 30° C ve 80° C arasında dilediğiniz ısı ayarını kolayca seçebilmenize olanak tanıyan ürün, elektrik şalteri ve gaz vanaları ile yaşam alanınızı güvende tutmayı da başarıyor.

Hermetik baca yapısı sayesinde yalnızca dış alandaki havayı kullanan ürün, ateşleme ve temizleme süreçlerinde yaşam alanınızın havasını tüketmeme ve kirletmeme özelliğiyle size konforlu bir deneyim sunuyor. Yoğuşmalı yapısı sayesinde baca gazındaki su buharlarını yoğunlaştıran ve yeniden kullanan ürün, bu yönüyle enerji tasarrufunda bulunmanıza yardımcı olurken ısıtma performansını da zirveye çıkarıyor. Ateşleme ve ısıtma esnasında maksimum 24 kW elektrik tüketen model, yakıt tüketimini de asgari düzeyde tutarak bütçenize katkıda bulunuyor. Çift eşanjöre sahip olan ürün, su ve radyatör ısıtma seçeneklerinden aynı anda faydalanabilmenizi sağlıyor. Dilerseniz yalnızca su sistemini ısıtmanıza da olanak tanıyan ürün, yaz aylarında radyatör çalıştırmadan sıcak su kullanabilmenize olanak tanıyor.

Teknik Özellikler

  • Kapasite: 24 kW
  • Baca Tipi: Hermetik
  • Isıtma Tekniği: Yoğuşmalı
  • Enerji Tipi: Doğalgazlı
  • Renk: Beyaz

Ariston Hakkında

1930 yılında İtalya'da kurulan Ariston, 2007 yılından bu yana Indesit çatısı altında faaliyet gösteriyor. Dünyanın en beğenilen beyaz eşya ve kombi üreticileri arasında yer alan ünlü marka, yenilikçi modelleri ve son teknolojiden faydalanan tasarımları sayesinde son derece yüksek satış rakamlarına ulaşıyor.

Ariston Kombi Kullanım Talimatları

Ariston kombi modeliniz elinize ulaştığında kurulum işlemleri için yetkili servisi çağırmanız önerilir. Yetkili servisten önce ürün kutusunu açmanız ve montaj işlemlerine başlamanız, cihazın garanti kapsamı dışında kalmasına neden olabilir. Kullanım kılavuzundaki adımları dikkatli bir şekilde takip ederek üründe arıza ya da hasar oluşmasını engelleyebilirsiniz. 


 

 

Ariston HS Premium 24 KW ERP Yoğuşmalı Kombİ
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Bizi Arayın

Bize ulaşın:
(0 224 ) 253 23 10 

(0 555 ) 514 57 25 

 

Üyelik Girişi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam17
Toplam Ziyaret29222
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat